Search
Close this search box.

Samenwerking met Recovery MHC

Recovery MHC is een gespecialiseerde GGZ-instelling gericht op verslavingszorg en gevestigd in Abcoude (Utrecht) opgericht door onder meer Najib Amhali, Dave Roelvink en Reda Saleh.

First Change is gevestigd in Terneuzen (Zeeland) en is daar de specialist op het gebied van herstel van verslaving. En is opgericht door Michael Oprins. Hij is zelf in herstel en weet als geen ander hoe een goede behandeling kan leiden tot een succesvol herstel

Verslaving blijft een groeiend probleem. Niet alleen in de grote steden.

Door deze samenwerking kan ondersteuning bij verschillende soorten verslavingen geboden worden aan cliënten in meerdere regio’s in Nederland. Er wordt niet alleen gekeken naar de eventuele verslaving maar ook naar de mogelijke onderliggende oorzaken. Hierdoor krijgt iedere cliënt een herstelprogramma welke het beste past.

Recovery MHC was al in staat het gehele hersteltraject van A tot Z te verzorgen, dat betekent intake, detox, behandeling in Nederland of Zuid-Afrika en een intensief nazorgtraject. Door deze samenwerking kan goede hulp ook in Zeeland worden aangeboden. Bij First Change zal een dagbehandeling, nabehandeling en begeleiding naar een klinische behandeling worden aangeboden.

Je staat er niet alleen voor!

Heb je zelf hulp nodig voor jouw verslaving? Of maak je je zorgen over iemand in je omgeving? Neem dan contact met ons op.