Search
Close this search box.

Klinische behandeling

Als First Change zullen wij dagbehandeling, nabehandeling en begeleiding naar een klinische behandeling worden aangeboden. Er zijn hiervoor behandeling in Nederland of Zuid-Afrika en een intensief nazorgtraject.

Wij zijn er voor jou!

First Change verslavingszorg is gespecialiseerd in het bieden van hulp en begeleiding aan mensen die te maken hebben met een verslaving.

Wij hebben een team samengesteld van ervaren professionals die niet alleen de kennis en expertise hebben, maar ook begrip voor de uitdagingen waar onze cliënten mee te maken hebben. Sommige van onze medewerkers hebben zelf een achtergrond in verslaving en weten daarom als geen ander hoe het is om hiermee te leven.

*Bij First Change bieden wij een breed scala aan behandelingen en programma’s, waaronder interventie, groepssessies en individuele therapie. Verder is er de mogelijkheid om de behandeling voort te zetten in Zuid-Afrika of Portugal bij een van onze programma’s daar.

Heb je het vermoeden zelf verslaafd te zijn of heb je iemand in je omgeving die professionele hulp bij een verslaving nodig heeft?

Neem dan vandaag nog contact op met First Change verslavingszorg en zet die eerste stap naar een gezonde, gelukkige toekomst!


Je staat er niet alleen voor!

Heb je zelf hulp nodig voor jouw verslaving? Of maak je je zorgen over iemand in je omgeving? Neem dan contact met ons op.